Olen lomalla. Mies pyysi, että kävisin ostamassa Claes Ohlsonilta meille ovipumput. Siis sellaiset oven aukipitolaitteet, ettei ovet pauku tuulessa. Semmoset polkupyörän pumpun näköiset.

Löysin ne, mutta niitä valkoisia oli vain kaksi. Ja hinta oli kovempi mitä mies muisti (mies sanoi 14 € ja hinta oli 26 €). Ostin yhden kokeeksi.

Samalla ostin tosi huipun laiteen, eli koolauksentunnistajan. Oli meinaan tarjouksessa 6 € (ei sis. patteria). Lapsen kanssa sillä leikittiin jo ahkerasti kotona ja voi pojat, se näyttää toimivat. Aika hauska. Nyt kipin kapin raksalle tutkimaan onko talotehtaan miehet unohtaneet jotain koolauksia ikkunoiden päältä/alta. Ainakaan tolpat eivät ole siellä missä ne kuvien mukaan pitäisi olla (taas "laadukasta" Jukka-taloa, oikeesti kuka voi tehdä noin paskaa?).

Rakkaat perkeleen asentajat, jos tulette työmaallamme käymään, voip olla, että jouduttu uimaan vähintään laastiämpärissä. Oliko hemmetti pakko ruuvata ne nurkkalevyjen ruuvit ihan läpi asti! Silmä käteen! Tekisi mieleni jotain... noh antaa olla. Taidan ruveta talopakettitarkastajaksi, ainakin työmaata olisi näköjään.

Ps. koska olimme Ohlsonilla jo 10 vaille 10, tuli se maksamaan ekstraa 44 euroa. Sen verran humahti naapurikauppaan sillävälin.