Olemme tehneet taloa valmiiksi siis jo pitkään. Useassa eri vaiheessa on tarvittu apua sukulaisilta ja ystäviltä. Nyt kun rakentamista on kestänyt jo kaksi vuotta sitä ei niin enää kehtaisi pyytää apuakaan. Mutta kun sitä vaan tarttee. Yksillä käsillä ei oikeen paljon tehdä.

Kaikelle raksalla auttaneille ja lasta hoitaneelle (että minä olen päässyt raksalle) täytyy kyllä kehittää jotkut mahtipontiset tuparit tms. sitten joskus. Olen jo funtsinut niitä hieman. Jotkut olympialaistyyppiset olis kivat, tosin ei tod. mitään aitajuoksua vaan jotain kivoja lajeja. Jos on jotain vinkkiä niin tänne vaan. Ajatus on kehittynyt projektin edetessä ja siitä kun työkaveri kertoi heidän häissään olleen sukujenväliset taistelut -tyyppinen kisa (pussijuoksua yms.).

Erittäin kiitollinen saa olla, että tietyt ja samat (tietyt taas ei juuri koskaan tuu vaikka pyytää) jaksavat aina vaan tulla roudaileen meidän lautoja yms. paikasta toiseen. KIITOS TALKOOVÄKI! Ilman heitä emme tässäkään vaiheessa olisi.

Eräätkin jaksoi monta tuntia odottaa vesisateessa "aina ajallaan" tulevaa Laurilan Betonin autoa anturavaluun, joka muuten sitten lattian valussa pumppasi sitä "vesiseulottua tasalaatuista kiviainesta" sisältävää betonia niin, että letku meni ainakin 10 kertaa tukkoon. Lopulta toinen auto kiikutti uuden osan väliin ja betonia oli liian vähän. Oli varmaan ollu seula ja laskuri huollossa tai jotain.