Jottei kellekkään jää sit mitään epäselvyyksiä, niin meidän talo on siis vielä ihan vaiheessa. Mutta hyvässä jo.

Alakerrasta puuttuu katto, että vois tasoittaa ja aloittaa lopulta ne ihanat pintatyöt. "Me teetetään muut, paitsi tehdään itte ne viimeistelytyöt, kuten tapetoinnit jne." -naapuri. Kiva sulle. Köyhän ei paree olla katkera, me ainakin tiedetään mitä siellä seinän ja lattian sisässä on. Ehkä ne tapetitkin saadaan joskus liipattua siihen pintaan. Huoks.

Kun yksi mies on kiinnittämässä mm. rimoja kattoon, saa siinä viritellä aikamoisia systeemejä, kun itse pitää olla tietty toisessa päässä ruuvaamassa. Vielä ei myyty bauhaussissa lisäkäsiä, harmi.

***

Ja asiaan, talohan on siis 2 kerroksinen "laadukas" Jukka-talo (ihan paska firma, sori vaan). Pohja on itte muokattu jostain citymikälie -pohjasta.

Makkareita on 3 yläkerrassa + aula. Siellä on myös kylppäri ja vaatehuone. Alakerrassa muut tilat (k+oh+r+s+khh+kph+wc+vh+tekn, paras opetella jo tässä vaiheessa nämä lyhennykset ja muut "ammattislangihommat"). Pikkusen muuten ärsytti molempia (miestä ja minua), kun eräs peräluukkukeittiökauppias käytti jatkuvasti kodinhoitohuoneesta sanaa kodari. Teki jo mieli sanoa, että hitto jos sanot vielä kerrankin, niin ei varmana osteta tasan yhtään mitään. Reppana vielä hukkasi ne piirroksensa ja lähetti jotain ruutupaperiräpellyksiä sähköpostiin.

Aih...erkanin jo aiheesta. Talo on puurakenteinen, rimaverhoiltu. Lisätietoja paljastunee tässä blogin edetessä.